skip to Main Content

Inscripcions

  • Aquest curs 2021/2022, les inscripcions i cancel·lacions s’han de de fer enviant els documents al correu electrònic acollida.afa@escolalesacacies.cat, fins que rebeu l’activació a l’AMPASOFT, del qual ja haureu rebut un missatge amb el formulari d’accés i la vostra contrasenya, a l’apartat famílies.
  • Les inscripcions es poden fer en qualsevol moment del curs escolar, sempre amb 48 hores d’antelació, i tenint en compte que s’haurà de pagar tot el mes en què es faci la matrícula, independentment del dia que sigui del mes.

Documents per formalitzar la inscripció


Cancel·lacions

  • S’han de fer abans del dia 20 de cada mes, per tal que no es facturi el mes següent.

Normativa i preus

Pagaments

  • Els rebuts del servei de recepció es cobraran entre el 20 i el 25 del mes en curs.
  • En cas de devolució de rebuts per impagament o un altre motiu, la comissió bancària que se’n derivi s’afegirà al deute i l’assumirà la família.
  • Es carregarà com a acollida esporàdica tot el temps que superi l’acollida fixa de mitja hora.

Horari d’entrada

  • L’hora d’entrada és a les 8 h i, el següent torn, a les 8.30 h mantenint-se les portes obertes durant 5 minuts per permetre l’accés.

Accessos

  • Els alumnes de Primària, per la porta de l’AFA i els d’infantil, per la qual s’accedeix ara.

Servei d’acollida esporàdica

  • Es farà a través de vals virtuals de 10 serveis (aquests vals es podran utilitzar al llarg del curs escolar 2021/2022), aquests vals s’adquiriran a través de l’aplicació AMPASOFT a partir de l’1 d’octubre de 2021 (a la qual tindran accés totes les famílies que hagin enviat la inscripció com a membre de l’escola, sol·licitada a través de Dinantia per l’AFA)
  • Per poder utilitzar un dels vals, haureu d’inscriure el nen a l’aplicació (AMPASOFT) posant la data del dia que fareu servir l’acollida, amb un mínim de 24 hores d’antelació, per tal de preveure els monitors necessaris. (Si per a qualsevol imprevist necessiteu utilitzar aquest servei sense poder sol·licitar-lo amb 24 hores d’antelació, podeu escriure a acollida.afa@escolalesaccies.cat exposant el vostre cas, deixant el vostre nom i número de telèfon i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible per trobar una solució)

Correu electrònic d’acollida: acollida.afa@escolalesacacies.cat

COVID-19
El servei d’acollida es desenvoluparà seguint els protocols marcats per la situació en cada moment.

Back To Top

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca