skip to Main Content

Inscripcions

  • Aquest curs 2022/2023, les inscripcions i cancel·lacions s’han de de fer enviant el document d’inscripció al correu electrònic acollida.afa@escolalesacacies.cat, fins que es pugui fer a través de l’AMPASOFT. Més endavant us donarem les instruccions per donar-vos d’alta a aquesta aplicació.
  • Les inscripcions es poden fer en qualsevol moment del curs escolar, sempre amb 48 hores d’antelació, i tenint en compte que s’haurà de pagar tot el mes en què es faci la matrícula, independentment del dia que sigui del mes.

Pagament

  • L’import del mes de setembre l’heu d’abonar fent una transferència de l’import que correspongui al número de compte ES75 0081 0065 1500 0183 8387. Si us plau, envieu-nos comprovant de la transferència juntament amb el formulari d’inscripció.
  • La resta de mesos els rebuts es passaran pel banc entre l’1 i el 5 del mes vençut.
  • En cas de devolució de rebuts per impagament o un altre motiu, la comissió bancària que se’n derivi s’afegirà al deute i l’assumirà la família.
  • Es carregarà com a acollida esporàdica tot el temps que superi l’acollida fixa de mitja hora.

Vals de serveis esporàdics

  • Aquest curs 2022/2023 hi haurà disponible el val de 10 serveis esporàdics, que es podrà comprar a les monitores que estaran a la porta, pagant-los en efectiu amb l’import exacte.

Altes i baixes

  • Es podran fer en qualsevol moment del curs escolar, sempre amb 48 hores d’antelació i tenint en compte que s’haurà de pagar el mes sencer en què es faci l’alta, independentment del dia que sigui del mes. Les baixes s’hauran de fer abans del dia 25 del mes, per tal que no es cobri el mes següent.

Formulari i informació de tarifes

Accessos

  • Els alumnes de Primària, per la porta de l’AFA i els d’infantil, per la qual s’accedeix ara.

Correu electrònic d’acollida: acollida.afa@escolalesacacies.cat

Back To Top

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca