skip to Main Content
Acollida

Així funciona el servei d’acollida

Aquest curs 2020/2021, la inscripció al servei d’acollida es farà a través d’aquest formulari, que té un format similar al d’extraescolars. Per inscriure-us-hi, haureu d’adjuntar el full SEPA acceptant els càrrecs (us el podeu descarregar en aquest enllaç). Un cop formalitzada la inscripció, rebreu un full de Declaració Responsable, similar al d’Extraescolars, que haureu de retornar signat. És molt important que tots els camps estiguin omplerts degudament.

  • Les altes, baixes i/o canvis del servei fix d’acollida s’hauran de comunicar a través del formulari en línia abans del dia 20 del mes anterior, a fi de gestionar la contractació de monitoratge.
  • Els rebuts es cobraran entre els dies 15 i 20 del mes en ús.
  • Qualsevol ampliació fora de termini tindrà el mateix concepte d’acollida esporàdica.
    En cas de retorn de rebut per impagament, la comissió bancària de 6€ que se’n deriva, serà afegida al deute i anirà a càrrec de la família.
  • Es cobrarà com a Acollida esporàdica tot el temps que s’excedeixi de l’acollida fixa de mitges hores i/o de mig mes.

ACOLLIDA ESPORÀDICA

  • L’acollida esporàdica cal avisar-la via Whatsapp al mòbil d’ASM +34 682 04 92 63 amb una antelació de 24h i avisar al professorat via agenda el mateix dia.
  • Es cobrarà en mà al moment d’entrega o recollida de l’infant, preferentment mitjançant targeta bancària per no manipular diners en efectiu, tot i que se’n podrà acceptar en casos excepcionals.
  • L’acollida esporàdica de mitja hora que excedeixi els 30 minuts es cobrarà com a hora sencera.

COVID-19
El servei d’acollida es desenvoluparà seguint els protocols marcats per la situació en cada moment.

PREUS I NORMATIVA
En aquest enllaç trobareu els preus i la normativa d’acollida del curs 2020/2021. Us deixem també el correu electrònic d’acollida: acollida.afa@escolalesacacies.cat

Back To Top

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca