Segona part del taller ‘Bullying: una responsabilitat de tothom’

Després de la bona rebuda que va tenir entre les famílies la primera part de la xerrada / taller ‘Bullying: una responsabilitat de tothom’, aquest curs la comissió Escola Inclusiva ha decidit portar a terme la segona part de l’activitat, que tindrà lloc el proper dimarts, 28 de gener, de 17 a 19 h, al menjador de l’escola.

Al taller hi poden participar tant les persones que van assistir a la primera part com les que no. En aquesta segona sessió es donaran eines i materials per a la detecció i l’actuació en cas de situacions de discriminació, diferenciant els diversos rols presents en la dinàmica: víctima, agressor o testimoni. Es posarà especial èmfasi en com han d’actuar les famílies davant d’aquesta indesitjada situació.

La xerrada, la impartirà una membre de Fil a l’agulla, una cooperativa que treballa per a la prevenció i l’atenció de totes les formes de discriminació.  Una de les seves àrees d’actuació és el bullying, al voltant del qual es realitzen tasques de prevenció i actuació.

Per participar-hi, heu de confirmar assistència a l’e-mail escolainclusiva.afa@escolalesacacies.cat i indiqueu si necessiteu servei d’acollida per als vostres fills/es.

A continuació, podeu veure una imatge de la xerrada del curs passat, a la qual van assistir una trentena de persones. Una bona dada per a una iniciativa interessant i necessària.